Gezien op Netflix #1

Foto door freestocks.org op Pexels.com

Netflix is voor mij soms echt een uitkomst. Even heerlijk ontspannen en gedachten op nul. De afgelopen tijd heb ik weer behoorlijk wat weg gekeken. Tijd om eens een recap te doen en te bespreken wat ik er van vond.

FERRY (de film)

Bron

Aangezien ik helemaal weg was van Undercover, vond ik dat ik deze eigenlijk wel gezien moest hebben. Dus ik begon er vol goede moed aan. Maar nog voor ik op de helft was, heb ik hem stop gezet. De reacties op de film waren best goed, dacht ik. Maar eerlijk gezegd vond ik het totaal niet boeiend.


Marcella (seizoen 1)

Bron

Hier werd ik wel warm van. Ik hou wel van goede detectives/thrillers. En dit eerste seizoen keek ik dan ook in een zucht. Maar aan seizoen twee ben ik pas net begonnen. Ik ga nog zeker verder kijken, maar ik was even toe aan wat anders.


THE BOLD TYPE

Bron

Oké, ik zal het meteen toegeven. Ik heb gesmokkeld… Ik heb namelijk het laatste seizoen van The Bold Type op Videoland bekeken. Ik vond hem namelijk zó leuk en heerlijk weg, dat ik niet kon wachten tot dat het laatste seizoen op Netflix stond. Dat zegt genoeg toch? 😀


FATHERHOOD

Bron

Op deze film had ik me héél erg verkeken. Ik ging er vanuit dat dit een comedy zou zijn. Echter zat ik al gauw met een brok in mijn keel en waterige ogen naar mijn scherm te kijken. Ik vond het geen verkeerde film, maar door de hele andere interpretatie ervan was ik toch minder enthousiast.


Q: Welke film of serie heb jij als laatst bekeken?

6 gedachten over “Gezien op Netflix #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s